Az Európai Unió Tanácsának 561/2006/EK rendelete szerint:

Vezetési idők:

1 gépkocsivezető napi 9 órát tölthet vezetéssel, mely heti két alkalommal 10 órára emelhető.

Munkaideje 15 óra lehet 24 órás perióduson belül, abban az esetben, ha a 15 órás munkaidőn belül 3 óra egybefüggő pihenőidőt tudott tartani. Ha a 3 óra folyamatos pihenőidőre nincsen lehetőség, a munkaidő maximum 13 óra lehet. (A gépkocsivezető indulástól-érkezésig 13 órát tölthet úton)

1 gépkocsivezető folyamatosan 4 és fél órát vezethet. A vezetési idő letelte után a vezetést kötelezően meg kell szakítani legalább 45 percre. Ha 4 és fél órán belül áll meg és nem veszi ki egyszerre a 45 perc pihenőt, először minimum 15 perc, utána minimum 30 perc megszakítás szükséges. 15 percen belüli megállás vezetésnek számít!

Amennyiben a program nem teszi lehetővé a fenti szabályok betartását, úgy 2 fő gépkocsivezető részvétele szükséges!

2 gépkocsivezető folyamatosan 21 órát tölthet úton, ezután 9 óra egybefüggő pihenőidőt kötelesek szálláshelyen eltölteni. Ebben az esetben folyamatos a haladás, a két gépkocsivezető felváltva vezet, a technikai pihenők beosztása a csoport igénye szerint történik.

Fuvarozási feltételek:

Megrendelés írásban (fax, e-mail) történhet, melyet visszaigazolásunkkal elfogadottnak tekintünk és szolgáltatási kötelezettséget vállalunk.
Minimum díj: 4 óra díjtétele, egy- vagy többnapos út esetén napi 150 kilométer díja kerül számlázásra, abban az esetben is, ha az nincs felhasználva.
Lemondás: belföldön a kiállás dátumát megelőzően 48 órával, külföldi út esetében az indulás előtti 5. napig kötbérmentes. A megadott határidőkön túl, későn történő lemondás esetén az adott jármű minimum díja kerül kiszámlázásra, valamint a fuvarvállaló esetlegesen addig felmerült költségei (pl. erre megvásárolt autópálya matrica, kompjegy, stb.)

Az autóbuszok megengedett legnagyobb sebessége 3,5 t feletti autóbusszal:
Lakott területen: 50 km/h

Lakott területen kívül: 70 km/h
Autópályán: 80 km/h